Spillestedet Vershuset Handelsbetingelser - For køb af medlemskab

Betingelser for betaling og abonnement

Sælger

Du køber medlemskab af:

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fuld returret på medlemskab. Refundering af medlemskab gælder udelukkende køb af medlemskab. Eventuelle yderligere køb foretaget som medlem, bliver ikke refunderet ved opsigelse af medlemskab. Anmodning om refundering med henvisning til fortrydelsesretten, kan rettes til ticket@livebackend.com.

Medlemskab er personligt

Medlemskab er i udgangspunktet personligt inkl. billetter udstedt, med mindre andet er eksplicit angivet i forbindelse med dit køb af enten medlemskab eller ifm. køb/udstedelse af billetter med medlemsfordele.

For billetter købt som medlem, er disse i udgangspunktet personlige. Ved adgang til arrangement, kan personalet bede om dokumentation for aktivt medlemskab.

Forsøg på misbrug af medlemskab vil blive politianmeldt.

Herudover gælder almindelige handelsbetingelser for køb af billetter.

Billetters gyldighed ved medlemskabs ophør

Billetter med medlemsrabatter kan kun købes, så længe man er aktivt og betalende medlem. Man kan dog købe billetter til arrangementer, som ligger efter ophør af ens medlemskab. Disse billetter vil dog blive afvist i døren, hvis medlemskab ikke er blevet fornyet i mellemtiden, da medlemsbilletter kun gælder for aktive medlemmer.

Det er medlems ansvar at sikre, at medlemskab er aktivt. Billetter refunderes ikke, hvis medlemskab er inaktivt på dato for arrangement.

Ved betalingsstandsning eller konkurs kan billetkøber kun gøre krav gældende mod sælgers bo.

Sælgers ansvar

Det er alene sælgers ansvar at medlemskab lever op til indholdet i salgsmaterialet. Såfremt indholdet i medlemskab må ændres efter indgået aftale, er det sælgers ansvar at tilbyde passende kompensation. En passende kompensation fastsættes alene af sælger. Ved refusion kan beløbet maksimalt svare til værdien af medlemskab.

Ved betalingsstandsning/konkurs er køber henvist til at søge dække i boet for sælger.

Reklamation af medlemskabskøb

Reklamation som vedrører medlemskab skal rettes til live/BACKEND - Ticket via deres e-mail ticket@livebackend.com.

Forbehold for fejl og mangler

Sælger tager forbehold for fejl og mangler i priser, beskrivelser og andet materiale.

Forholdet mellem køber og live/BACKEND - Ticket

live/BACKEND - Ticket kan ikke drages til ansvar for salg og eksekvering af medlemskab. live/BACKEND - Ticket leverer en medlems- og billetsalgsplatform til sælger. Hvordan denne platform benyttes, er sælgers ansvar.

live/BACKEND - Ticket formidler eller sælger ikke billetter eller medlemskaber for sig selv eller tredjepart og kan derfor ikke drages til ansvar for en sælgers arrangementer.

Betalingsmuligheder

Det er hos Spillestedet Vershuset muligt at købe medlemskab med forskellige betalingsmetoder. Listen over mulige betalingsformer revideres løbende.

Håndtering af kreditkort

Ved betaling med kreditkort indtaster du kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre. Disse behandles på en sikker måde af en certificeret betalingsudbyder. Ved betaling modtager vi kun en reference, som kun giver os adgang til at trække det aftalte beløb, samt giver os mulighed for refusion. Dette sikrer, at informationerne ikke kan bruges til at indkøbe andre varer.

Vi vil aldrig bede om disse oplysninger, hverken på mail, papir eller telefon, men kun i forbindelse med en handel via vores officielle webshop.

Fornyelse af medlemskab

Der sendes maksimalt to remindere ved udløb af medlemskab, om at medlemskab kan fornyes. Ignoreres disse, vil medlemskab automatisk udløbe og en kvittering for ophør sendes til medlems mail. Disse remindere blive sendt hhv. 14 dage før udløb samt 3 dage før.

Det er medlems ansvar at sikre, at sikre at disse mails bliver modtaget. Sælger sørger efter bedste evne at undgå diverse junk mail-filtre. Såfremt der er problemer med mailmodtagelse, så informér gerne live/BACKEND - Ticket via ticket@livebackend.com, som vil forsøge at afhjælpe situationen.

Betalingsgebyr

Se Priser & Gebyrer.

Behandling af personlige oplysninger

Se Persondatapolitik.

Betalingstidspunkt

Betaling trækkes umiddelbart efter gennemført køb.

Levering af medlemskab

Medlemskab leveres elektronisk. Der leveres en kvittering pr. e-mail umiddelbart efter gennemført køb. Ved eventuel udebleven e-mail rettes kontakt til live/BACKEND - Ticket på e-mail ticket@livebackend.com.

Opdatering af betingelser

Ovenstående betingelser opdateres løbende som følge af krav hertil, samt som følge af lovgivning. Eventuelt ændrede handelsbetingelser påvirker i udgangspunktet ikke allerede gennemførte ordre, med mulig undtagelse ved ændringer som er nødvendige aht. overholdelse af lovgivning.